Welkom bij Hotel Prélude

Hotel Prélude

Hotel Prélude is een familie hotel gelegen op wandelafstand van het Drongengoedbos (550 ha groot). Het hotel telt 11 luxueuze kamers met alle modern comfort van gratis WiFi tot minibar, airco, tv, telefoon en safe.

Tijdens uw verblijf zal u kunnen genieten van een warme en rustgevende sfeer, gecombineerd met stijl en luxe. Ideaal voor zakenmensen, voor de toerist, de wandelaar of de fietser. Kortom, Hotel prélude is een hotel met vele charmes.

Faciliteiten

In de sfeervolle bar kan u steeds terecht voor een warm of koud drankje. U kan er ook genieten van diverse streekbieren. In de omgeving zijn verschillende gezellige restaurants die klassieke en/of streekgerechten serveren.

’s Morgens staat er een ontbijttafel vol met heerlijkheden: vers fruitsap, verschillende broodjes, fijne vleeswaren, kaas, yoghurt en fruit. Er is keuze tussen koffie, thee of chocolademelk. Indien u het wenst kan u een vers gekookt of gebakken eitje nuttigen.

Omgeving

Ons hotel is perfect gelegen op 18km. van Brugge, 25km. van Gent en 25km. van Knokke (Noordzee). We zijn gemakkelijk bereikbaar via de weg Maldegem-Aalter (N-44), de E-40 (Oostende-Gent-Brussel-Luik) en de N-49 (Knokke-Antwerpen). Er is ook een privé parking voor en achteraan het hotel voorzien.